EVCO ACADEMY yayında

02-06-2021 02:20
EVCO ACADEMY yayında
  
1996 Yılındaki kuruluşundan bu yana, İstanbul'da yerleşik bulunan firmamız ATILIM İÇ VE DIŞ TİC LTD ŞTİ, başta çözüm ortağı EVCO SPA firmasının Türkiye tek yetkili mümessilliğini yürütmenin yanı sıra, soğutma ve iklimlendirme sektöründe muhtelif markaların yedek parça ithalatı ve satışı ile iştigal etmektedir.
 
Sürekli faydalı zengin içerikler ile kendini yenileyen ve tamamen bilgilendirme amaçlı olan "EVCO ACADEMY eğitim portalımızdan" faydalanmak için lütfen burayı tıklayınız.
 
Bu mecra, Türkiye Distribütörlüğünü ve/veya Türkiye Tek Temsilciliğini yürütmekte olduğumuz pek çok markamızda olduğu gibi EVCO DİJİTAL KONTROL CİHAZLARI hakkında teknik bilgi paylaşımı, ürünler hakkında ipuçları, ürünlerimizin üretim proseslerinin anlatımı gibi pek çok konuda teknik verilerin paylaşılması amacıyla kurulmuştur.
 
Amacımız genel olarak ürünlerimizin, siz kullanıcılarımız tarafından çok daha iyi anlaşılabilmesini sağlamak, sunabildiğimiz avantajlarımızı üretim süreçlerinize dahil ederek ürünlerinize aktarmak ve elbette ki sektörümüzde yetişmekte olan genç teknisyenlerimize, mesleklerinde ilerlerken yardımcı olabilmektir.  
 
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.